onsdag 9 februari 2011

Vårens planer.


Idag sitter jag och funderar lite över vad jag ska ha för projekt hemma i vår.
Jag brukar alltid börja med massa planer och idéer men sen har jag lite svårt att genomföra dem.... Så nu tänkte jag att om jag talar om för er vad jag vill göra så jag får lite press på mig att verkligen få det gjort ;)

Listan ser än så länge ut så här:

- nya balkonglådor
- måla om i vardagsrummet
- nya gardiner i de flesta rum
- sy kuddar till soffan
- ev måla tv-skåpet
- lampor i kök o sovrum
- tavla ovanför sängen

Sen är det säkert en mängd småsaker som jag inte kommer på nu.

Tavlan över sängen ska jag göra utav något av mina foton på blommor så jag har suttit och letat efter rätt. Det blir nog på äppelblommor men när jag letade så hittade jag detta på blåsippor som jag gillar.
Tänk att snart står de där i backen och lyser så fint.
Hoppas att ni får en skön dag att njuta av!


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det va inte lite projekt du ska hinna med ;) ta det lungt så du inte mår dåligt av alla "måsten" men jag vet hur det är...jag är specialist på att ha massor som ska göras :)...min man brukar säga "fokusera inte på det som är ogjort utan njut av det som är gjort istället"...och det skulle vi väl alla behöva göra ibland tror jag. Tavlan kommer säkert att bli jättefin! Kram Annika

Fröken Fräken sa...

Jag är inte så mycket för att göra listor på mina pyssel, mina ideer kommer lite mer huller om buller och inspirationen till något som jag bara måste göra drabbar mig ofta väldigt plötsligt. Men kanske skulle lite mer bli slutfört om jag listade idéerna??