torsdag 3 mars 2011

Påbörjad sömnad.

Igår var jag ledig och jag hade stora planer för dagen.
Jag skulle baka både bröd och en kaka som ska med till keramiken idag eftersom det är min tur att ta med fika. Vi måste ju självklart inte baka själva men jag tycker att det är roligt och behövde ändå fylla på i frysen. Det blev som vanligt mitt mörka filmjölksbröd och ett ljust alternativ i form av baugetter.
Jag bakade även en äpplekaka i långpanna som vi har bakat sen jag var liten och den blir alltid god. Den är livsfarlig att ha hemma för den är väldigt svårt att sluta äta av...;)

Jag hade även planerat att sy klart mina kuddar jag har börjat klippa ut. Det gick väl sådär med det. Jag sydde inget men jag har nålat en massa. Bland annat denna kudden där jag gjort som en blomma i tyll. Lite pilligt att få till det och blodvite uppstod och då har jag ännu inte sytt den...

Kanske hinner jag sy klart den imorn och då hoppas jag kunna visa er hur fin den blev. Om den nu kommer se ut som jag tänkt mig.
Nu är jag sugen på fler som liknar denna. Har planer för en med stora blommor på.

Hoppas ni får en skön torsdag!


3 kommentarer:

Ardisia sa...

Wow! Förstår att det är lite pilligt att sy kuddar som denna. Ser jätteavancerat ut! Önskar jag var lika händig!
Kram

Hannis sa...

Jösses!
Vad du är duktig!
Den ser ut som en blivande "vill ha" kudde.
Och vilket pillergöra...

Hoppas att du får en härlig helg/
Kram Hannis

Fröken Fräken sa...

Jag ser ju konstruktionen på den kudden och kan tänka mig att det är liiiite pilligt att nåla allt! Men den kommer att bli fin! Här ska det minsann också sys i helgen, jag är så rackarns sy- och pysselsugen nu så du kan aldrig ana!