tisdag 19 januari 2010

Marknadsminnen


 Igår satt jag och gick igenom lite bilder på datorn och hittade då dessa. I höstas tog jag ett steg framåt i mitt företags utveckling. Jag var med på min första marknad!
 Den hölls på Åhaga i Borås och det var många olika som var där och sålde. Som tur var fick vi komma in dagen innan och börja sätta upp allting...jag hade mycket att packa upp. Det var lite rörigt men nu har jag lärt mig så nästa gång går det lättare. Tack snälla K och J för hjälpen!

Tidigt på lördagen fortsatte jag och en ny J att packa upp och försöka få ordning på allt.
Pirret i magen var stort när de öppnade dörrarna och folk började komma fram till mig. Det släppte undan för undan när jag insåg att de inte va så farliga...
Det är alltid kul att träffa nya människor som gillar vad jag gör och naturligtvis är det roligt om de köper nåt. 
Tack J för hjälpen med försäljningen och för att du höll mig sällskap!
  Jag hade inte klarat mig utan dig.3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej söta du <3

Jag vill tacka dig för att jag fick hjälpa dig på marknaden! Det var superkul! Och bara så du vet så behöver du bara fråga en halv gång om du vill ha mig med nästa gång... ;)

Såå....då har jag lagt min första söta kommentar i din blogg.....blir garanterat flera!

Krammmmm J.

Hedblomskan sa...

Klart att nervositeten släppte. Med de fina sakerna så=) Mina fina tomtar ligger och sussar fram till nästa jul. Men då kommer de minsann fram igen. Kommer få stå på en hedersplats;-) Kram till dig

Förresten din lilla blogg nörd...;-) Hur har du gjort för att det ska stå söta kommentarer??????? Samt ett personligt meddelande där man sk lämna kommentarer????

Ljuva Drömmar sa...

Hej Hedblomskan!
Tänk att lilla jag skulle kunna lära dig nåt med datorer...

För att få nåt framför kommentarer går du in på anpassa - lägg till & ordna sidelement - redigera blogginlägg - skriv i rutan framför kommentarer - klart.

För att få ett personligt meddelande går du inpå inställningar - kommentarer - skriv i rutan efter kommentarsformulär för meddelande - klart.

Hoppas att du förstår min kommentar. Kram