måndag 3 december 2012

Tillbaka!!


Jag vet att jag sagt det förut och att det inte blev så men denna gången känns det annorlunda. Nu har jag en helt annan lust att göra detta igen. Jag har saknat er!
Det har varit ett väldigt händelserikt år för mig men det kommer jag berätta mer om så småningom. Nu ska jag bara försöka komma ihåg hur det var jag gjorde ett inlägg..... :)

Nu är det ju som ni alla märkt december och jag tror väl att vi har vinter och snö i hela Sverige. Jag har det iaf här hos mig och jag älskar det.
Igår tog jag en skön morgonpromenad i ett vackert naturreservat vi har här i Borås. Jag valde tyvärr att inte ta med mig kameran eftersom jag kan få lite ont i axeln av att bära på den i så många timmar som jag tänkt vara ute och det var ändå inte så fint väder att fota i. Trodde jag....men tyvärr hade jag fel. När jag väl var uppe på toppen så var det frost, snö och strålande solsken. Det var tom en regnbåge vilket jag aldrig sett utan regn. Tur då att det finns bra kamera i min mobil.


 
 
 
Det var allt för idag för nu väntar jobbet. Men nu kommer ni inte behöva vänta så länge tills nästa gång för jag har massa jag vill berätta och visa för er.
 
 

Kram Maria!

Inga kommentarer: