tisdag 4 januari 2011

Nytt år - nya planer

Oj vad fort detta året har gått...

Inte kunde jag väl tänka mig att det skulle vara så kul att blogga när jag började för ett år sedan. Jag hade planerat att bloggen skulle vara ett sätt att visa och sälja mina produkter jag gör. En ersättning till hemsidan jag aldrig lyckas få till. Snabbt blev bloggen istället mer personlig och började handla om lite allt möjligt.
Det blev också en blogg till med bara mina produkter.

Visserligen hade jag läst andras bloggar ett tag men jag kunde aldrig föreställa mig att denna stora familj som jag nu tillhör skulle ge mig så mycket. Jag har lärt känna så många mysiga och snälla människor och fått massa inspiration ifrån era bloggar.

Hemma har jag målat om mina möbler som ni har fått stå ut att läsa om och nu känner jag att jag börjar hitta vad som är jag när det gäller inredningen. Jag fortsätter göra om här hemma i år, jag måste bara vänta på att de gör om mitt vardagsrum efter en fuktskada.

Jag hoppas även hinna med massa pysslande.
Min hjärna är full av små och stora projekt som jag vill börja med NU!
Om jag skulle få idétorka så har jag som flera andra utav er köpt boken Älska Textil på IKEA.
(alla bilder kommer från boken)


Det roliga var att jag hittade flera idéer som jag redan börjat på eller planerat att göra. Då borde jag ju vara rätt ute...


Nu väntar snart några dagar hos min bror och hans familj. De har precis flyttat till hus och där finns mycket att göra så vi kommer ha fullt upp. Skulle det bli lite tid över från byggandet så har de tre barn...
Så hör ni inte av mig på några dagar så beror det på att jag har händerna fulla ;)


Till sist så hoppas jag att vi alla får det år vi önskar oss!
Kram

3 kommentarer:

Hannis sa...

Härligt med planer och ideér!
Den där boken har blivit en favorit hos mig.
Så mycket fint och sånt som alla kan göra, en massa kul med tyg.

Hoppas att du får det bra nu med familjen/
Kram Hannis

Betty sa...

Ja du bloggvärlden är stoooor o som du säger så finner man många nya vänner här. Just nu håller jag på att snart explodera om jag inte får komma ut i trädgården o komma igång med alla mina planerade projekt.

God fortsättning på dig goding. Kram Bettan

Linda Bodén sa...

Hej på dig..
Undrar om du har fått mail från mig??
MVH Linda Bodén i Fristad