tisdag 10 augusti 2010

Stockholm och Formex!

Just nu sitter jag på bussen till våran storstad!
Jag ska ta en liten semester och även gå på Formex. Det ska bli spännande, roligt och lite läskigt...

Jag är absolut ingen persom som vågar göra nya saker själv så det här är så olikt mig. Jag hoppas att det ska gå bra och att jag inte kommer bort...
Egentligen är det nog det jag oroar mig minst för, jag har väldigt bra lokalsinne, utan att skryta ;) och jag kan läsa kartor så det ska väl gå bra. Det jag inte gillar är när jag inte vet hur det ser ut dit jag kommer, alltså att jag inte vet hur jag ska gå eller att göra nya saker som jag inte ver hur man gör, som att åka tunnelbana.
Det känns som om alla andra kan och skrattar åt mig som inte kan. Jag vet ju naturligtvis att det inte är så men det hjälper inte. Så att jag sitter själv på bussen är ett stort framsteg för mig!
Jag ser tom fram emot att kunna gå i alla mysiga affärer som jag prickat in på min karta.
Har du en butikspärla så får du gärna tipsa mig.

Jag har fått låna en dator eftersom min inte gör som jag vill just nu. Det är så skönt att jobba på en dator där det inte tar en kvart att öppna nya sidor! Så nu har jag hittat massa nya fina bloggar. Kommer på mig ibland att jag kanske ska titta ut lite genom fönstret också och njuta av naturen. Det gör iaf att resan på 5,5 h går lite snabbare. Träsmaken börjar komma nu.

Efter förra inlägget så har det varit hektiskt och datorn krånglar fortfarande så jag har inte kunnat visa mina lammöronsalster.
Jag tog några snabba bilder innan jag rusade till bussen men när jag skulle ladda över dem i datorn så funkar det inte...som vanligt just nu trots att jag inte har min dator...:(
Jag gör ett nytt försök när jag kommer hem.

Hoppas kunna visa er lite från Stockholm och mässan men jag vet inte om jag har tillgång till internet på hotellet.


Hoppas att ni får en skön vecka och kanske ses vi på mässan!?

Många kramar Maria!


3 kommentarer:

Romantiska Hem sa...

Hej!
Åh så skoj, hoppas nu du kommer förbi och säger hej till oss. KRAM Petra

Hannis sa...

Vad skönt att sticka i väg själv sådär!
Du kommer att få det så mysigt=))

Årstiden på Drottninggatan kan ju vara kul att besöka och Ambience Bryggargatan 6B.
Finns en del mysiga små butiker i gränderna runt drottninggatan.

Mys på/
Kram Hannis

Inspiration i vitt sa...

Hej Maria, javisst är du modig, jag förstår dig precis. Tur att du trotsar dina farhågor och åker i väg ändå. Allt kommer att gå såå bra. Kul om du kommer förbi , då kan du bläddra en gång till vet du hihi. Kram/Ingela.