söndag 25 april 2010

Loppis!


Oj, vad fort en helg går...
Jag har varit iväg hela helgen och imorn är det jobb som vanligt. Jag har haft kul men känner att jag skulle behöva vara hemma lite och fixa och städa lite. Nåja, det kommer ju fler lediga dagar.

Jag har varit hos mina föräldrar och vi har även passat min brorson som är en snart sexårig kille... alltså har det varit full fart sen i fredags kväll. Idag kom även min bror och svägerska så det blev lite lugnare.

Vi har hunnit med en massa: spelat kubb, sparkat boll, planterat lök, burit sten, grävt gropar, spelat badminton, varit på vinden, legt med lego, ritat, pusslat, grillat, och en massa annat...

Vi började dock med det viktigaste  i lördagsmorse.
Då var den årliga loppisen på Lutherska missionkyrkan och jag var redo för att fynda.
Klockan 8.30 var vi på plats med en halvtimme till godo och redan var det bilar längs vägarna.


Denna loppis öppnar klockan 9.00 med att man släpper på repen som omringar alla borden och då rusar alla in för att snappa åt sig godbitarna.När man tröttnat på att trängas med alla andra eller om man var en ditsläpad karl så fanns det mat att äta, lotter att köpa och om man var tillräckligt liten kunde man åka detta speciella tåg.

Jag hittade lite, vissa saker som jag tänkt och andra inte.
Det första jag letade efter och hittade var lampskärmar. De ska ju naturligtvis kläs om i snyggare kläder, alla för 70:-Sen hittade jag några burkar, 15:-några tidningar med fina framsidor, 15:-en stor och en liten bibel, 10:- st, där jag tror att den stora kommer hamna under saxen i något pysselprojekt.


Tycker det blev rätt bra och det jag inte hittade finns kanske på nästa ställe.


Hoppas ni får en underbar vecka!

Kram Maria

3 kommentarer:

Hannis sa...

Men! En sån loppis skulle jag vilja gå på!
Med risk för att jag skulle springa omkull någon på vägen*skrattar*
Fyndat har du gjort i alla fall!

Nu blev jag ännu mera sugen på att gå på kurs när jag läste vad du skrivit hos mig=))

Kram Hannis

Vaktmästarn sa...

Vilken rolig loppis, med insläpp! Priserna verkade humana också. Gillar framsidorna på tidningarna du fyndade, liksom biblarna. Är nyfiken på vad du kommer att hitta på med dem.

Kram Outi

Hedblomskan sa...

Kul att du fyndade lite=) Åh hade gärna oxå varit där... får bli nästa år. Önskar dig en mysig helg <3<3 Kramar