onsdag 3 mars 2010

Lite morgonpyssel och onda tänder...


Nu har det blivit en följetång av mina tänder.
Det hela började med att jag satte på porslinsfasader på framtänderna i höstas eftersom jag slitit ner dem under många års bitande på nätterna.
Det blev inte riktigt bra utan vi bestämde oss för att göra om dem. Då behövdes det slipas bort ytterligare på mina egna små stumpar och då hände nåt med nerven i tanden. Jag är extra känslig i de tänderna eftersom jag biter på nätterna.

Iaf så hade jag FRUKTANSVÄRD värk i måndagsnatt och fick komma akut igår och borrade upp tanden. Nerven hade dött så jag behövde ingen bedövning. Har en snäll tandläk som kommer in trots att han var ledig!
Detta tog bort smärtan i tanden men istället fick jag en inflammation som gjorde att jag svullnde upp på överläppen, upp i näsan och ut i kinderna. Jag såg ut som jag fått en riktig käftsmäll eller gjort en usel botoxläpp...

Nu har svullnaden i munnen släppt och jag läcker istället lite var och blod från tandköttet...
Alltså blir det en tur till tandläkaren idag oxå för en grundligare rengöring och sen en pencillinkur. Jag hade egentligen en tid idag för att sätta in mina nya snygga tänder men får nu vänta ett tag till...


Nåja, nog om det nu.

Idag har vi ännu en dag med strålande solsken ! !
Jag borde ha tagit fram dammtrasan men tog istället fram min lera.
Jag gjorde några stämplar som jag tänkte använda på min keramikkurs imorn. Jag har gjort en del fat och skålar hittils och hoppas att de är torra nog att brännas. Det är tråkigt att det ska ta så lång tid innan allt är klart.
Det är iaf såååå roligt!
Hoppas att ni får en underbar dag!3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Usch, det var en tråkig historia med dina tänder! Jag får vara tacksam över att jag inte har några problem med mina tänder (ta i trä!!)

Tyvärr är det inte vår här på länge än. Just nu snöstormar det, och våren kommer först i slutet av april...

Lantliv i Norregård sa...

Vad jooooooooooobbigt med tänderna!!! Hoppas det blir bra till slut!!

Kram Kram Malin

Pillan sa...

tänderna är aldrig roligt att hålla på med, hoppas det blir bättre snart. Va skoj det måste vara att hålla på med lera, det är nog något jag måste prova på!

kram
pillan